Ansæt medarbejder ! Men hvordan?

Ansættelse af den rigtige medarbejder til jobbet er en udfordrende opgave. Når du bruger både tid og kræfter på at ansætte en medarbejder – udvælge egnede ansøgere, ringer kandidaterne op og interviewe dem – er det naturligt at håbe på at vælge den rette person til jobbet. Her er et par retningslinjer, der kan hjælpe dig, når du skal ansætte en medarbejder til ledige eller nye stillinger i din virksomhed.

Før du ansætter en medarbejder, bør du foretage en grundig stillingsanalyse og skrive en nøjagtig beskrivelse af det ansvar jobbet indebærer, samt de færdigheder, de potentielle medarbejder bør besidde. En gennemarbejdet jobbeskrivelse er afgørende for at tiltrække den rigtige medarbejder ellers kan du fejlagtigt komme til at ansætte medarbejdere, der er underkvalificeret til stillingen.

En anden vigtig ting at huske, når du ansætter en medarbejder er at nå ud til så mange potentielle medarbejdere som muligt ved hjælp af forskellige rekrutterings veje. En af disse veje er Pro&co, som tilsammen er danmarks bredeste. Når du tilmelder dig os, der også videresender dine opslag til andre onlinesider, herunder Jobnet, kan du nå ud til et væsentligt bredere publikum af jobsøgende. Denne metode giver dig mange kandidater at vælge imellem og forbedrer derfor dine chancer for at finde og ansætte den rigtige medarbejder.

Når du ønsker at ansætte en ny medarbejder bør du udarbejde en liste over egnede interviewspørgsmål. Dette vil hjælpe dig til bedre at forstå, om den enkelte ansøger er den rigtige til jobbet. En anden vigtig ting at huske, under ansættelsen af nye medarbejdere, er at gennemføre en baggrundskontrol af eventuelle referencer samt tjekke vedkommendes straffeattest.

Prøv os i dag og ansæt en medarbejder på under en uge. Eller tilpas din jobannoncering til dit behov.