Her er de inspirerende og fantastiske køkkener, der kan give din bolig et helt nyt udtryk

Køkkenet er måske det rum, der har størst effekt og indflydelse på resten af boligens udtryk og udseende. Køkkenet har nemlig en masse specielle attributter, som skiller den ud fra resten af boligens rum. Hvor resten af boligens rum for det meste består af blødere møbler af mest træ (sofa, seng, stole osv.), der består køkkenet af mere unikke overflader, materialer og kombinationer af de to. Dette betyder også, du kan eksperimentere mere i køkkenet og dermed skabe et større aftryk på resten af boligen. Hvis du vælger et køkken, der i særhed er specielt og interessant, bliver hele boligen automatisk lidt mere interessant.

En rar farve til køkkenet.

Eksempler på specielle køkkenstile

Der er mange stile at vælge imellem – her er nogle af de smukkeste:

  • Unik Arktis Grå Køkken – umiddelbart kan et gråt køkken virke kedeligt, men brugt i de rigtige nuancer, skaber den grå farve en middelvej mellem det hvides modernitet og det sortes råhed. Et gråt køkken kan være en nem vej til et specielt køkken, der skiller sig ud, uden at køkkenet bliver alt for avantgarde eller eksperimentel.
  • Napoli Festival Køkken – dette køkken er lidt mere ekstrem i dens farver og udtryk. Her har hele køkkenet en let og sort mathed, der virkelig skaber en atmosfære. Den specifikke nuance af sort, der bruges, kan også bruges imod de fleste andre farver, du måtte ønske i køkkenet.
  • Latte Oak Line Køkken – et køkken, der er lidt mere rolig i udtrykket. Her bliver en skarp hvid farve brugt i sammenblanding med egetræ, der blandt andet pryder siderne i køkkenet. Udtrykket er meget sydeuropæisk.
  • Trend Skagerak Køkken – til dig, der vil blande det moderne og det gammeldags. Dette køkken skabes af dybsort træ. Det ligner et gammeldags landbrugskøkken – dyppet i en flot sort farve.