Send blomster som lykønskning med nyt job

Kender du én, der netop har fået sit drømmejob? Så vil du garanteret gerne lykønske vedkommende og give udtryk for, at du er glad på hans eller hendes vegne. Men hvordan kan man vise sin glæde på en måde, der med sikkerhed vil falde i god jord?

Svaret er ganske simpelt: send blomster.

Glæden ved en smuk og farverig buket

Der er intet som en smuk buket, der kan pynte i et rum og skabe farver og liv på den helt rigtige måde. Sådan er der mange, der har det, og derfor vil de med garanti blive glade for at få en smuk buket tilsendt i forbindelse med et nyt job eller en anden anledning, der skal markeres.

Overskudsagtig buket

En personlig gave

At sende blomster er som at sende en kærlig tanke, og det er en gave, du sagtens kan gøre personlig. Du kan nemlig få sammensat buketten, så den bliver lige, som du ønsker, og så den passer perfekt til modtageren.

Hvis du ved, at modtageren har en særlig blomst, som vedkommende holder ekstra meget af, kan du med fordel personliggøre buketten ved at inddrage denne blomst. På den måde kan modtageren mærke, at du ikke bare har valgt en tilfældig buket, men har lagt en masse tanker og kærlighed i den.

Hurtig levering

Når vi skal sige tillykke til nogen, handler det om at gøre det, inden det er for sent og virker malplaceret. Derfor er det vigtigt at have mulighed for hurtig afsendelse og levering, når du bestiller blomster. De skal nemlig nå frem i tide og være helt friske og skønne.

Af samme grund kan du ved bestilling inden kl. 14 forvente, at blomsterne vil blive leveret samme dag.

Du kan dermed lynhurtigt sende din lykønskningsgave, så modtageren kan nyde godt af sine blomster og fejre sit nye job.