Tips til at søge flere jobs

Det kan være hårdt at søge jobs, fordi selvom du gerne vil have et nyt job, kan det virke hårdt, at du hele tiden bliver afvist. Faktisk er det helt normalt at blive afvist, når man søger jobs. Det siges, at man skal regne med at søge 50 jobs for at blive tilbudt et job. Hvis du griber det an på den måde, er det bare med at få søgt 50 jobs så hurtigt som muligt, samtidig med at du også bruger tid på at sætte dig ind i det.

De fleste kan søge op til 10 jobs om dagen så på en uge, kan du have søgt dine 50 jobs. Du kan gøre det på denne måde:

  • Sat tid af til at søge jobs.
  • Kig efter jobs når du træner.
  • Gå til flere netværksarrangementer.

Hvis du er villig til at holde øje med jobmarkedet, kan du ofte flere langt flere jobs end dem, som du finder på jobsider. Mange virksomheder starter med at slå stillinger op på deres egen hjemmeside, før de slår det op andre sider. Brug derfor tid på at gå ind på virksomheders hjemmesider. Det kan du gøre, mens du træner. Her er løbebånd smart, fordi du kan starte med at lunte og læse mere om en virksomhed. Se de bedste løbebånd her.

Faste rutiner slår alt andet

Hvis du ikke får søgt nogle jobs, så er det helt sikkert, fordi du ikke har skabt en rutine. Når du har et arbejde, møder du ind kl. 8, og så er du der, indtil kl. 16. På samme måde bør du gribe din jobansøgning an på.

Start med at gå gennem alle jobsider. Herefter søger du alle disse jobs. Herefter finder du information på firmaers egne hjemmesider. På den måde finder du markant flere jobs end alle andre.