Bliv tennisinstruktør – det perfekte sommerjob!

Ved du ikke, hvad du skal bruge din sommer på, men vil du gerne holde dig i gang med noget? Så er et sommerjob måske oplagt. Der findes masser af forskellige sommerjobs, så det bør ikke være nogen svær opgave at finde noget, der falder i din smag.

Hvis du f.eks. er glad for at spille tennis, kan du bruge din sommer på at arbejde som tennisinstruktør. Men hvordan kommer du i gang med det?

Tag et trænerkursus

Det er ikke nødvendigt med et trænerkursus for at træne i tennis, men det er en rigtig god tilføjelse til de ting, du allerede kan. Det kan godt være, at du har styr på at spille tennis, men har du også styr på, hvordan du viderekommunikerer det til andre, der kommer for at lære det? Det lyder simpelt, men det er faktisk ikke altid nogen let opgave at undervise andre, bare fordi du selv er god til det.

Et trænerkursus gør, at du bliver bedre til at gennemføre en træningstime og kommunikere med dine spillere. Desuden du får helt konkrete tips og tips til dine træning. Du møder også andre trænere, så du kan sparre med dem. 

Hav dit udstyr i orden

Når du træner i tennis, er du selvfølgelig nødt til at have dit udstyr i orden. Når du begynder på sådan et sommerjob, er det en oplagt mulighed for at give dit udstyr en opgradering, hvis det trænger til det.

Her finder du f.eks. en Babolat tennisketcher. Det er tennisketchere af høj kvalitet, der gør din spiloplevelse endnu bedre. 

Når du begynder at træne andre i tennis, skal du også beslutte, om du stiller ketchere til rådighed, eller om dine spillere selv skal medbringe deres egen ketcher. Det er afgørende for, hvad du har brug for til at komme i gang.