Mini-guide til firmafesten

Firmafester er og har altid været et stort taleemne. De mange historier og kriser det kan skabe. Men lige som en dårlig firmafest kan fylde meget i virksomheden, på samme måde kan en rigtig god, planlagt og succesfuld firmafest virkelig skabe glæde og positivitet i en virksomhed.

Invitationer:

Det første skridt er selvfølgelig at sende invitationer ud til sine medarbejdere. Her er det vigtigt at man sætter scenen og beskriver så detaljeret som muligt hvad festen kommer til at indebærer. Må man tage hele familien med? Skal man selv medbringe noget? Hvad er dresscoden? Der er mange ting som man ikke tænker over, men som hurtigt kan gøre festen til et mindre helvede. Start altid med kære og slut af med hvornår(dato) hvad tid(klokkeslæt) og hvad adressen er, så der ikke kommer nogle misforståelser!

fest og farver

Musik fest og farver:

En fest uden musik er ingen fest. Og sådan er det bare. Og nej, musikken skal ikke afspilles fra din søns gamle højtalere. Sørg nu for at bruge nogle højtalere der kan spille stedet op, og som ikke brækket sig når man skruer lyden op på max. Og hvad med et lysshow? Det er utroligt hvad du kan få i dag, i øvrigt for ingen penge. Lyssystemer som du nemt kan sætte op til din mixerpult, og så køre de sammen med musikken, uden at du skal gøre noget for det! Og hvem kan ikke lide en røgmaskine…
Man kan leje udstyr, men vi danskere kan jo ikke lade være med at feste, så chancen for at man kommer til at holde en fest til er nok rimelig stor! Så hvorfor ikke bruge de få ekstra kroner på jeres eget udstyr? F.eks.  kan du hos djhuset.dk købe både lysshow, mixerpult og højtalere for ingen penge.

Vis dine ansatte at du giver en skid!

Hvis du vil give dine ansatte en gylden mulighed for at tale dårligt om virksomheden, så skal du bare sparer på festen. Men men men.. Øjet snyder. Man kan altså få det til at virke som om, at man har brugt flere penge, end man i virkeligheden har. For eksempel kan man købe en masse festpynt. Festpynt skriver altid fest, det siger sig selv. Men hvis man vil tage den skridtet videre skal man bruge nogle penge på skilte og reklamer. forestil dig at du har fulgt invitationen og mødt op på adressen, og på vej hen til bygningen er du faktisk i tvivl om det overhoved er der festen skal holdes? Da der ingen skilte eller opsætning er foran bygningen. Forestil dig nu, at du kommer gående op til bygningen og der er en rød løber med afspærringsstopler på siden, roll up banner og skilte med agendaen for festen, og et stort velkommen på. Det det er sådanne nogle små detaljer man nemt, og utrolig billigt, kan købe hos eksempelvis skiltex.dk. Så har du hurtigt en fest på benene samt glade medarbejdere.          

Mad gør maven glad

Firmafesten er et perfekt tidspunkt, for alle mennesker der ikke er en fitness guru, at droppe kuren og spise igennem. En buffet er derfor en genial måde at sparrer nogle penge på. Det skyldes både på alkoholbudgettet, da man jo spiser mere, men også fordi det kræver mindre af kokkene, og man kan derfor hyrer færre kokke til arrangementet. Om man bruger kokke eller laver maden selv, er det blevet ekstremt nemt at handle maden på nettet. Så slipper du for indkøbshelvedet! For hvis der er noget der er stressende, så er det at handle ind til et stort arrangement. Og hvis man slet ikke gider at stå for maden, er der kommet rigtige mange virksomheder som tilbyder at lave færdig mad til ingen penge. Uanset om man vælger at lave en buffet eller lave en 3-retters menu.