Sådan får du det rigtige i løn

Penge er noget mange mennesker bekymrer sig om, og vi bruger penge hver dag til stort set alt vi gør. Derfor er det også utroligt vigtigt for mange at de får det rigtige i løn, og faktisk er der flere end de fleste tror som på den ene eller anden måde får det forkerte i løn. Vil du også være sikker på at du får den rigtige løn, kan du læse med her, hvor du kan blive klog på hvordan du selv sikre at du får det rigtige beløb udbetalt.

det handler ikke om at få nok i løn, men det rigtige i løn.

Sørg for at have styr på dit kørselsregnskab

Dette relaterer sig ikke direkte til din løn, men alligevel lidt gør det. Har du et arbejde hvor du kører meget bil får du nemlig nogle penge tilbage for fx benzin osv. Har du ikke styr på dit kørselsregnskab, er der derfor risiko for du ikke får det rigtige tilbage fra din arbejdsgiver, og du kan derved i værste tilfælde ende med selv at betale for meget. En god måde at komme dette problem til livs på, er ved at have en digital kørebog, som automatisk tracer hvor langt du har kørt og tager højde for lokale satser. Herefter kan du med god samvittighed sende dit korrekte kørselsregnskab videre til din arbejdsgiver, med velvidende at du får de rigtige penge tilbage.

Tag kontakt til din fagforening hvis du er i tvivl om noget

En anden vigtig betingelse for at du er sikker på at du får det rigtige i løn, er at du er med i en fagforening. Det er nemlig typisk denne du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål eller tvivl om din løn. Fagforeningen forhandler ofte også din overenskomst, og de kan derfor også ret præcist sætte dig ind i hvilke forhold du er ansat under.