Billige a-kasser

Søger du efter billige a-kasser, så er du kommet til det rette sted.

Jeg var selv i dine sko og efter at have gransket markedet nøje, så havde jeg en god liste, som beskrev alle a-kasser med priser og øvrig relevant info. Den liste har jeg nu lagt ud på jobsites.dk så alle andre også kan få glæde af det. Dette er et hobbysite og jeg ikke gider at bruge min aftener på at opdatere priser og øvrige informationer, så har jeg lavet det som en liste, du selv kan gå på opdagelse i. Dvs at det en liste, hvorfra selv kan screene efter priser, services eller hvad du nu vil vælge ud fra. Men nu har du ihf. et overblik over udvalget.

Liste over billige a-kasser

Jeg valgte selv det faglige hus, men det er op til dig, hvad du vil have for en a-kasse:

Det faglige hus (Danmarks billigste a-kasse)
Min a-kasse (Gratis medlemskab for studerende)
De frie funktionærer (Fokus på butik, salg og kontor)
Business Danmark (Fokus på salg og marketing)
Ase (Foretrukket af mange – god værdi for pengene)
3F (dyr men god)
Krifa (dyr men god)

Der findes også en række jobs, hvor fagforeningen er givet på forhånd. Fx er mange af dem på FOA-overenskomst medlem af FOA. I disse tilfælde, er du ikke stavnsbundet, men jeg vil anbefale dig ikke at gå mod strømmen. I tilfældet med FOA, så får du rabat hos PenSam, hvor du har tvungen pensionsordning. Det giver rabat til både PenSam Bank og PenSam Forsikring.


Vil du have hjælp til at vælge den bedste, hvad de billige a-kasser?

Det er vigtigt at melde dig ind i en a-kasse i god tid. Er du studerende kan du få det meget billigt. Er du nyuddannet, så er det om at melde dig ind i en fart, da der er en normal karensperiode på 3 måneder. ER du blevet fyret, så er det bare bad luck.

Især som nu nyuddannet er det og vigtigt af den årsag at mange steder, så er det de nyuddannede, som ryger i fyringsrunder. Man har princippet om sidst ind – først ud. Og undskyldningen er ofte at som ung, kan man jo sagtens finde et job – hvilket så bare ikke er lige så let, som man skulle tro. Og så er det jo rart at være dække – især, hvis det er via en af de billige a-kasser.

God dag derude og held og lykke med jobjagten.