Ledige job på amager

Amager er en bydel i KBH. Derfor kan man ikke sådan lige finde jobs som kun er med beliggenhed på amager. KBH S. som det også kaldes – vil typisk være et filter eller kategori under københavn eller en del af storkøbenhavn. Så hvordan finder du de ledige job på amager og undgår at overse nogen.

Men der findes et par snedige finter til at fange disse jobs.

  1. Du kan finde de store arbejdspladser og abonnere på deres jobs via en jobagent
  2. Du kan finde de store kontorfællesskaber fx lige ved bryggen og finde de virksomheder vil arbejde på.
  3. På jobindex kan du i søgefeltet jo søge på amager, men det er ikke nogen garanti. Du kan søge på 2300 københavn s og så får du mange af dem. Men igen ikke alle jobs er kategoriseret korrekt.
  4. På nogle jobportaler du via en geografisk søgning via radius isolere alle de ledige job på amager.

Hvordan får du en lokalt job?

Det kan være en kæmpe lempe at bo tæt på sit job. Desværre er det bare ikke så hot at nævne til samtalen at du blandt andet søger det ledige job fordi du bor på amager. Hvis du nedskærer din transport fra 30 til 10 minutter, så sparer du 40 min. per dag. 200 min. per uge. Det svarer til næsten 2,5 time hver uge, du får mere til træning, fritid, familie osv.

Er der mange ledige job på amager?

Nej, desværre er der ikke mange virksomheder derude. Ved bryggen, kløvermarken, DR-byen og ørestaden er der flest virksomheder. Omtrent 80% af alle jobs på amager ligger i de områder. Indre by er også en mulighed.