Forbedr din egen forretning

Driver du egen virksomhed i detailhandelen, ved du, hvordan salg, salgsstrategier og gode kontakter er altafgørende for virksomhedens overlevelse – måske også, om fik brød på bordet. Virksomhedsdriveri er både fuldstændig magisk og et hardcore erhverv. Derfor er det nødvendigt at have det fulde overblik som virksomhedsejer.

Hvordan fungerer b2b?

Som virksomhedsejer vil du opleve, at det ikke altid er nok at have den gode idé. Arbejdet ligger i eksekveringen, salg og samarbejde. Du kan nemt føle dig alene i dit daglige arbejde, men du er afhængig og kan ikke stå alene, hvis din virksomhed skal skabe vækst.

Langt de fleste virksomheder er faktisk afhængige af andre. ”B2B” står for ”business-to-business” og betyder, at handelen foregår mellem virksomheder og ikke direkte med forbrugeren. I detailbranchen har man også ganske meget salg til forbrugeren, men langt de fleste virksomheder, sælger produkter fra andre brands eller virksomheder. Er du interesseret i at vide mere om b2b virksomheder så kan du læse her for mere information om b2b virksomheder.

Det er gennem b2b virksomheder, at du kan finde den rette hjælp og samtidig hjælpe andre virksomheder. Du køber deres produkter, og kunderne køber af dig. Her fungerer du altså også som en brik i det engelske begreb: ”Supply Chain”, eller forsyningskæde. Forsyningskæden kan visualisere produkters rejse helt fra råmateriale til det når forbrugeren.

Detailhandel på scenen

B2B og forsyningskæden er noget af det, man beskæftiger sig med backstage. Forbrugeren sidder som publikum og ser kun, hvad der sker på scenen. Det ville fx være din webshop eller den fysiske butik, hvor varerne vises frem. Når alt forarbejdet er gjort, falder den afgørende dom, når forbrugeren skal vælge, om de er interesserede i dine produkter eller ej. Derfor er det lige så vigtigt at kunne præsentere dine varer, så de fremstår attraktive og funktionsdygtige. Invester i en flot hjemmeside og indret butikken flot.